The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Fri Nov 16, 2018 7:04 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sun Apr 29, 2018 2:36 pm 
Offline
Mark II

Joined: Mon Jul 27, 2015 11:50 am
Posts: 53
Location: Scotland, UK
So my gear has been in the same location for about 4 weeks, no-one else touches it, and has been working fine until this morning. Rocked up today, powered up and found that the Triaxis was not moving presets in the usual fashion with my MIDI controller. So, first thing - here's the MIDI path:

VL GCP Out -> Triaxis In -> Triaxis Thru -> TC1128 In -> TC1128 Out -> TC Gmajor-2 In

Both TC boxes still recieve the PC message and change accordingly, but not the Triaxis. I've also hooked up the laptop and the Triaxis PC Software: MIDI Out sends all the patches correctly to the software, but PC messages from the software or patch uploads to the Triaxis MIDI In do not take effect.

Also, just to clarify, no audio issues. Just the MIDI PC Preset changes.aC

Anyone had this issue before and know the next steps?

_________________

True North Function Band
Ibanez JS10th
Ibanez RG752AHM NGD
Mesa Triaxis (V2, TX4D)
Mesa Simul-class 2:90 (V1)
TC G Major 2
TC 1128
Marshall 1912


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group