The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Sat Dec 16, 2017 4:15 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Triaxis bug
PostPosted: Wed Nov 08, 2017 4:54 pm 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Wed Nov 08, 2017 4:35 pm
Posts: 1
Hi,

I'm new here.

I have a problem with a triaxis I recently bought used, year 1999, v2.0 phat.

Let's say I'm editing an overdriven tone, when I tweak parameters (any parameter on any mode) and I hit approx. the 5 or 9 value (either up or down) sound suddenly goes off.

I turn greatly the volume up, and all I can hear is a very low clean sound.

I have to save the setting I'm working on with enter and press exit to get the signal/sound I was working on, back.

On a side note the loop switch button doesn't have any effect, loop leds are stuck red in line, no
combination change upon pressing of the button, the leds light intensity even
varies when I tweak any parameter on the front panel; maybe there's a link to the problem here?

That's a pity cause apart from that sound is killer!

Help would be greatly appreciated if you have any clue.

Thanks

Anthony


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group