The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Tue Nov 13, 2018 2:59 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed Oct 24, 2018 4:00 pm 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Wed Feb 15, 2017 10:52 am
Posts: 7
I didn't see this in the manual but is there a way to have reverb and the FX Loop on when the amp powers up? After power up the amp defaults to CH. 1 and no reverb or FX Loop.

So far I am loving this amp. Especially CH. 3. I've never used an FX Loop before but I may with this amp. I don't use a lot of effects but I noticed something kind of weird with my small pedalboard. It was set up like this: Tuner=>Blue Note OD=>Dreamscape Chorus/Flange=>Spark Boost=>Digital Delay. All powered by a Powertrain Volto. Originally running everything in front of the amp I was getting a nasty whine. Pretty sure it was there on all channels but wasn't noticeable on the clean. However CH. 3 was alike a wailing banshee. I took out the tuner and it went away. I then ran everything but the tuner thru the loop an kept the tuner in front of the amp. No wailing. It seems like there is maybe a ground loop issue with the tuner connected to all the other pedals? Anybody ever come across this?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group