The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Mon May 22, 2017 8:11 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon May 15, 2017 9:35 am 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Mon May 15, 2017 9:24 am
Posts: 1
Hi all,

I have a Lonestar Special and absolutely love it. However, I've had a recurring problem.

Every now and again the sound fizzles out (completely out), and comes in and out at random. I've isolated the issue to be within the effects loop. If I hit bypass switch the problem is gone.

It went back to the store and they were advised by their Mesa distributer that it was just the pre-amp valve in the effects loop. They switched it out, it's been fine for a few weeks and now it's happened again. It's already been back to the store on two occasions and is likely to be going back again.

I only use the effects loop to have use of the master/solo boost volume controls so I can get by without it. I just shouldn't have to.

Anyone got any ideas I can take with me back to the store?

All the best.
Phil.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group