The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Mon Oct 23, 2017 4:52 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 9:31 am 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Sat Mar 18, 2017 6:33 am
Posts: 2
Hi all,

I'm trying to use my slave output, which sort of works full on!! The Pot itself seems broken, it just continually turn round with no change in volume. Look in the chassis, it doesn't appear to have a metal casing, as if it's come off.

Any ideas what I should be looking to get as a replacement?

Cheers in advance

Peter


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 1:52 pm 
Offline
Mark IV
User avatar

Joined: Wed Sep 08, 2010 4:12 pm
Posts: 629
Location: Petaluma, California
PeterH wrote:
Hi all,

I'm trying to use my slave output, which sort of works full on!! The Pot itself seems broken, it just continually turn round with no change in volume. Look in the chassis, it doesn't appear to have a metal casing, as if it's come off.

Any ideas what I should be looking to get as a replacement?

Cheers in advance

Peter


You can find the replacement pot here:

https://store.mesaboogie.com/products/p ... taper.html

Thanks!

_________________
MESA/Boogie - Product Specialist/Customer Service - http://www.mesaboogie.com/support/index.html


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 23, 2017 1:56 am 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Sat Mar 18, 2017 6:33 am
Posts: 2
Many thanks :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group