The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Sat Nov 17, 2018 1:25 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Sep 10, 2018 10:45 am 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Mon Sep 10, 2018 10:33 am
Posts: 4
Hello:

My clean channel is not working at all when I step on the footswitch. Gain channel works fine.

After opening the thing up, I noticed that the big grey wire that extends from the middle of the PCB to the area around the input jack/pull boost pot is hanging loose. I am pretty sure this is supposed to be soldered somewhere...possibly to one of the 5 lugs on the pull boost switch.

Attached is a photo of the DC5. I couldn't find an on line photo of the wiring of the pull boost pot by itself, but if anyone could tell me (or post a photo) where the big grey wire is supposed to be connected, I would appreciate it.

The big grey wire in the photo is the one coming from the middle of the PCB. It is tie wrapped along with other wires. My amp has it hanging lose at the input jack area.

Thanks,
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Sep 12, 2018 10:22 am 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Mon Sep 10, 2018 10:33 am
Posts: 4
Took a chance and soldered the big grey wire to the center lug of the clean channel volume.

It works, no smoke, so I guess I am in the clear.

Case closed.

8)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group