The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Tue Nov 13, 2018 7:05 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: No reverb on my 50. cal
PostPosted: Thu Jan 01, 2009 2:27 pm 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Thu Jan 01, 2009 2:21 pm
Posts: 1
In my 50 caliber I put in a new reverb tank, reverb transformer, driver tube, still no reverb. There is just a faint sound when I touch the springs with the volume turned up high. Any ideas or suggestions would be appreciated. Thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 9:08 am 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Mon Feb 04, 2008 1:56 pm
Posts: 14
Location: England
Hmm? I had a similar, if not the same problem, with my DC-5. Try opening the reverb tank and check if the wires haven't come loose from the connections. That's what it was with mine. That and a dry soldering joint. Sounds odd though with it being a new tank. Worth a try though. Good luck!

_________________
Mesa DC-5 combo

Hofner Ambassador

Gordon Smith GS2


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group