The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Fri Nov 16, 2018 7:27 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jul 15, 2018 5:34 pm 
Offline
Mark II

Joined: Fri Jan 16, 2009 4:12 pm
Posts: 86
Location: Great Britain
Hi

Switched on my RK2 mains power, all normal, then switched the hivolts on and there was an audible pop from the right hand side (looking from front)

Now channels 1,2 and 3 are silent .. ch4 has really faint sound, - but with the pre amp distortion all sounding ok just really really faint

Main volume switch has no effect.
Switching between different power amp tubes no effect
Switching from diodes to tubes no effect
Switching between speakers a/b no effect
Switched out the ax7 tubes one by one - no effect
All tubes glowing (look normal) no weird sounds when tapped
All lights functioning normally
Channels switch ok

Any electrical wizards out there with any ideas?

What am I missing?

Any advice appreciated

_________________
It's only Rock 'n' Roll ...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 04, 2018 8:13 am 
Offline
Mark II

Joined: Fri May 04, 2018 10:36 pm
Posts: 108
A popping sound that wasn't through the speaker?

Most likely an electrolytic capacitor blew up. It's time for it to see the doctor.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group