The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Tue Jan 23, 2018 1:05 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Sep 20, 2017 8:27 pm 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Wed Sep 20, 2017 7:48 pm
Posts: 2
Tried the search function on the forum with no luck #noob

Anyway on my multi-watt dual recto I'm having a problem on the clean channel.
The problem is little to no volume, in other words you can barley hear it with the channel volume,gain, and master cranked all the way up, literally only a whisper of volume.
The other two channels are fine, no problems at all.

I've tried rolling a few different preamp tubes with no luck.
If it means anything the amp sat unplayed for around 7 months, the last time it was played it worked with no problems.

Any of you wise guys a have any ideas on what could be going on?

Thanks for looking!!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 21, 2017 2:21 am 
Offline
Mark I

Joined: Sun Dec 09, 2007 10:24 pm
Posts: 25
Location: Michigan
Is it in 100 watt mode? Fx loop disengaged?

_________________
2012 Mess Boogie Dual Rectifier Roadster Head


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 21, 2017 4:05 am 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Wed Sep 20, 2017 7:48 pm
Posts: 2
V3 wrote:
Is it in 100 watt mode? Fx loop disengaged?


Yes sir, sure is.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group