The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Mon Nov 20, 2017 4:16 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 02, 2015 7:48 pm 
Offline
Bottle Rocket
User avatar

Joined: Tue Jun 02, 2015 7:44 pm
Posts: 1
I recently just got one of these bad boys for recording at home through my amps.
I have two problems/questions so far.

1. How should everything be set up as far as recording goes through my interface? So far I my guitar > amp > cab clone > 3 pin mic cable to my interface > GarageBand. and I'm not hearing a single thing. Just a very faint staticky noise from my guitar when I turn the volume up.

2. When I plug in headphones in the back of the cab clone I can't hear a single thing, but when I barely pull the cable out I can hear the signal clearly through only my left headphone.

If anybody could give me some solid advice I'd greatly appreciate it. I'm sorta new to the whole thing so I'm still learning. Thank you.

:mrgreen:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group