Can't send PM's -anybody else experiencing this?

Forum specific news and announcements

Moderators: Guitarzan, Grandor, ned

Post Reply
gts
Mark IV
Posts: 870
Joined: Fri Jul 01, 2011 4:09 pm
Location: Looking over the shoulder of the guy who lost his apples - not that he really ever had any to lose.

Can't send PM's -anybody else experiencing this?

Post by gts » Sun Dec 04, 2016 6:52 pm

Every time I try to send a PM I get this error message
Anybody else getting this too?

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@forum.grailtone.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.4.12 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at forum.grailtone.com Port 80

User avatar
ned
Site Admin
Posts: 877
Joined: Sun Jan 23, 2005 8:56 pm
Location: Austin, TX

Re: Can't send PM's -anybody else experiencing this?

Post by ned » Mon Dec 05, 2016 9:59 am

Just sent you a PM.

gts
Mark IV
Posts: 870
Joined: Fri Jul 01, 2011 4:09 pm
Location: Looking over the shoulder of the guy who lost his apples - not that he really ever had any to lose.

Re: Can't send PM's -anybody else experiencing this?

Post by gts » Mon Dec 05, 2016 10:41 am

Got it and replied.
PM's are working again.
Thanks!

gts
Mark IV
Posts: 870
Joined: Fri Jul 01, 2011 4:09 pm
Location: Looking over the shoulder of the guy who lost his apples - not that he really ever had any to lose.

Re: Can't send PM's -anybody else experiencing this?

Post by gts » Mon Dec 05, 2016 11:23 am

Tried sending another PM and it wouldn't go through.
Seems to have something to do with the number of characters.
Short; one or two sentence PM's seem to work.

gts
Mark IV
Posts: 870
Joined: Fri Jul 01, 2011 4:09 pm
Location: Looking over the shoulder of the guy who lost his apples - not that he really ever had any to lose.

Re: Can't send PM's -anybody else experiencing this?

Post by gts » Sat Mar 04, 2017 9:27 am

it's happening again:

"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@forum.grailtone.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.4.12 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at forum.grailtone.com Port 80"



But per previous experience posted above I tried sending a shorter one or two sentence PM and it worked.

Ned any idea what's causing this?

User avatar
ned
Site Admin
Posts: 877
Joined: Sun Jan 23, 2005 8:56 pm
Location: Austin, TX

Re: Can't send PM's -anybody else experiencing this?

Post by ned » Sun Mar 05, 2017 6:52 pm

Sorry, was racing the car this weekend.

I'm not sure what's happening. Give me a few days to figure it out.

Post Reply