The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Thu May 25, 2017 5:29 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jul 10, 2015 11:50 pm 
Offline
Mark III
User avatar

Joined: Fri Aug 29, 2008 2:00 am
Posts: 373
Location: Melbourne, Australia
As per subject heading.....

???????

I cannot see the July posts at all. Have they been deleted?

Not just in this forum but it seems in most/all other forums.

??????

_________________
Gotta love tubes!
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 11, 2015 7:22 am 
Offline
Donating Member
User avatar

Joined: Sun Apr 29, 2012 10:36 pm
Posts: 457
You're not alone. It looks that way to me too. I checked my posts and don't see anything. I am pretty sure I posted at least one thing in July.

_________________
Knotts
Southpaw
Roadster
Lonestar Classic
Gibson LP Traditional / Am Strats


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 11, 2015 11:29 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Jan 23, 2005 8:56 pm
Posts: 865
Location: Austin, TX
We migHt have lost some posts in the server migration..

_________________
EVH Guitar/Amp Info
Tokai Guitar Info
Great Guitar Tone
Personal Web Page


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 11, 2015 12:31 pm 
Offline
Mark III
User avatar

Joined: Fri Aug 29, 2008 2:00 am
Posts: 373
Location: Melbourne, Australia
Ouch..... Any chance to retrieve them?

I lost the entire first post of my own thread. Heaps of text and photos. This is the thread but it was created in May viewtopic.php?f=24&t=69901

Strange.......

_________________
Gotta love tubes!
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 14, 2015 8:34 am 
Offline
Mark III
User avatar

Joined: Fri Aug 29, 2008 2:00 am
Posts: 373
Location: Melbourne, Australia
Blaklynx wrote:
Ouch..... Any chance to retrieve them?

I lost the entire first post of my own thread. Heaps of text and photos. This is the thread but it was created in May viewtopic.php?f=24&t=69901

Strange.......


I checked the post in the link above to re-edit. Lo and behold, all the text was there in 'edit' mode. I clicked 'preview' and all text and all the photos were there. I submitted and it's all OK. Weird.

That post was in May. The July posts up until the 10th ~ 11th July have disappeared, though.

_________________
Gotta love tubes!
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group