Page 1 of 1

Forum Support

Posted: Thu Sep 06, 2007 8:05 am
by ned
I know everyone can't donate but there are other ways you can help support the forum. If your going to buy from Musician's Friend please use the search banner at the top. Also remember that by visiting advertisers sites via the advertisments on the forum you are also helping.

Re: Forum Support

Posted: Mon Feb 07, 2011 3:14 pm
by dlabrecque
I have a PM question. I replied to a PM via the PM system (I think). But my reply is sitting in my Outbox. How do I send it, so that it appears in my Sent box? I don't remember having to do this in the past.

Maybe it just takes time for the server to send it?

Thanks.

Re: Forum Support

Posted: Tue Feb 08, 2011 2:17 pm
by dlabrecque
One more: my signature's not appearing in my PM's. Is there a way to enable that?

Thanks.

Re: Forum Support

Posted: Tue Feb 08, 2011 11:22 pm
by ned
PM's sit in your outbox until the other person reads them, that's how you know they've been read. Your sig doesn't transfer to PM's.

Re: Forum Support

Posted: Fri Nov 21, 2014 10:54 pm
by MBJunkie
I can't access this great forum anymore from my home PC? It gives me an error message?
However, I am able to access the forum, login and post from my phone? I have never had this problem before now.
Can you please help me so that I can access the forum from my computer? I don't have any problems accessing any other websites from my home computer???

Re: Forum Support

Posted: Fri Nov 21, 2014 11:26 pm
by Buster Leggs
MBJunkie wrote:I can't access this great forum anymore from my home PC? It gives me an error message?
However, I am able to access the forum, login and post from my phone? I have never had this problem before now.
Can you please help me so that I can access the forum from my computer? I don't have any problems accessing any other websites from my home computer???
I have the exact problem,it started about 5- 7 days ago. The message says "Fatal error:Call to undefined function: str_ split() in/ home/grailtone/public_HTML/forum/index.php(1):regexp code (1): eval()'d code (1): regexp code on line 1". What the hell is all that about. Can anyone help me. I get the same msg if I click on my b/b forum short cut or if I Google it. Every thing else on my PC works fine, I miss b/b on my PC, viewing on the I phone is too small. Please help me if you can I'm at a loss for what to do. Thanks in advance.

Re: Forum Support

Posted: Mon Nov 24, 2014 10:46 am
by ned
Working on it. Should have it resolved by EOD today.

Re: Forum Support

Posted: Thu Nov 27, 2014 4:01 pm
by Buster Leggs
Thanks Ned everything is working fine :D

Re: Forum Support

Posted: Sat Feb 02, 2019 3:50 pm
by ned
New Donate button now at the top next to the Quick links and FAQ buttons right under the forum logo.

Re: Forum Support

Posted: Sun Sep 08, 2019 9:06 am
by ampmike
Hi,Im new here and my mesas need some work,I have some guestions and I cant seem to find out how to post pictures,,Need some help,Thank You