The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Thu Oct 19, 2017 11:26 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jul 27, 2017 9:55 am 
Offline
Mark IV

Joined: Fri Jul 01, 2011 4:09 pm
Posts: 814
Location: Looking over the shoulder of the guy who lost his apples - not that he really ever had any to lose.
After hitting "submit" to send a PM I get this page showing up:
Occurs in firefox as well as chrome - any idea what's up?


"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@forum.grailtone.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.4.12 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at forum.grailtone.com Port 443"


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 02, 2017 5:36 pm 
Offline
Mark IV

Joined: Fri Jul 01, 2011 4:09 pm
Posts: 814
Location: Looking over the shoulder of the guy who lost his apples - not that he really ever had any to lose.
It's still happening.
I can receive but can't send PM's.
Anybody know why?

Quote:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@forum.grailtone.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.4.12 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at forum.grailtone.com Port 80


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 03, 2017 6:17 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Jan 23, 2005 8:56 pm
Posts: 868
Location: Austin, TX
Is your box full? Check your sent folder as well.

_________________
EVH Guitar/Amp Info
Tokai Guitar Info
Great Guitar Tone
Personal Web Page


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 04, 2017 11:18 am 
Offline
Mark IV

Joined: Fri Jul 01, 2011 4:09 pm
Posts: 814
Location: Looking over the shoulder of the guy who lost his apples - not that he really ever had any to lose.
Thanks Ned.

I checked both and deleted a few messages.
Still got the error but then tried on another computer and sending PM's worked.
Sounds like it's something on my end.

Wish I know what is causing the error on the other computer as it's the one I use all the time. Getting the error started about a week back.
Nothing newly installed on that computer (at least none that I know of).


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 04, 2017 4:19 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Jan 23, 2005 8:56 pm
Posts: 868
Location: Austin, TX
That is very strange. Cookies turned on?

_________________
EVH Guitar/Amp Info
Tokai Guitar Info
Great Guitar Tone
Personal Web Page


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 05, 2017 9:06 am 
Offline
Mark IV

Joined: Fri Jul 01, 2011 4:09 pm
Posts: 814
Location: Looking over the shoulder of the guy who lost his apples - not that he really ever had any to lose.
Last night sending PM's on the main computer started working again.

Yes cookies have been turned on the whole time.

Only thing I did was remove some programs from the Windows startup list then rebooted the computer.
Removed three Apple apps/ programs and two that were googleupdate related.
(all Apple programs were icloud related -icloud isn't something I/we use.
Not sure how they got there unless itunes installed them during an update to itunes.)

In any case maybe one of these 'startup' programs was the cause?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 05, 2017 9:12 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Jan 23, 2005 8:56 pm
Posts: 868
Location: Austin, TX
I can't imagine that's it but you never know.

_________________
EVH Guitar/Amp Info
Tokai Guitar Info
Great Guitar Tone
Personal Web Page


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group