The Boogie Board

Discussion Forum for Mesa Boogie Products
It is currently Tue Nov 13, 2018 7:43 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 22, 2008 8:47 am 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Fri Aug 22, 2008 8:39 am
Posts: 3
Hi, i have a mesa boogie 400+ which i use with powerhouse 1x15 and 4x10 cabs. However the 4x10 has started producing a slight fuzzy/farty noise when i use it. at first i thought it was the horn, but i have detatched this and i still have the problem, it seems to be coming through all the speakers in the cab. I have tried various amps and leads but it seems to be a problem with the cab. Any ideas?

Many thanks Gary


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 13, 2010 7:42 am 
Offline
Bottle Rocket

Joined: Fri Dec 10, 2010 3:10 pm
Posts: 6
Hey
I have a powerhouse 4x10/1x15 cab with a titan v-12 head.
I posted a question earlier about excess hiss from the cab also. I thought it was the horn.
I know there are various settings at the back of the cab but no instruction in depth of which to use or adjust .
I'll be interested in any help from out there as well.
billybass


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group