Search found 5 matches

by Faff
Wed Nov 13, 2019 2:25 pm
Forum: Atlantic Series
Topic: TA30 112 LED problem
Replies: 4
Views: 1223

Re: TA30 112 LED problem

Not to sound like a pat answer, but give Mesa a call. They are excellent with help for things like this. Hi bgh Thanks for taking an interest. To be honest, I am not getting any useful help from Mesa in UK. I submitted a support request with plenty of detail and basically got a reply saying I need ...
by Faff
Tue Nov 12, 2019 2:01 pm
Forum: Atlantic Series
Topic: TA30 112 LED problem
Replies: 4
Views: 1223

Re: TA30 112 LED problem

Yes it does.
by Faff
Mon Nov 11, 2019 2:31 pm
Forum: Atlantic Series
Topic: TA30 112 LED problem
Replies: 4
Views: 1223

TA30 112 LED problem

Has anyone else had this issue? My amp started cutting out. I found is that the amp crackles and cuts out completely when the LEDs are connected. When they are disconnected, all is OK.  I have tried some other generic 12V LED strips and and  same thing happens so it is not the actual LED strips.  I'...
by Faff
Mon Nov 12, 2018 4:10 am
Forum: Atlantic Series
Topic: TA30 broken
Replies: 0
Views: 1909

TA30 broken

Hi My wonderful TA30 112 stopped working. Very loud crackling sound when switched on which subsides but then no output. This is on 15 & 40 W settings on both channels but works perfectly ok on 30W. ALL tubes changed. An amp tech diagnosed and replaced some diodes on the channel switching board but i...
by Faff
Sun Mar 19, 2017 8:24 am
Forum: Atlantic Series
Topic: TA15 bolts
Replies: 0
Views: 2311

TA15 bolts

Long shot - but does anyone know what the bolt sizes are which hold the outer casing on the TA15 head please?
These are the 4 countersunk black bolts at the bottom which seem to be about 5mm long.
Are they metric or imperial? Suspect they may be M3 or M4 x 5mm